Voor aanbieders

Beleefweek Limburg laat inwoners en toeristen genieten van het bijzondere Limburgse landschap. Daarbij zetten wij maar al te graag de Limburgse ondernemers in het zonnetje! Door deel te nemen aan de Beleefweek lift jouw activiteit mee op de communicatie en marketing van deze week. Ook ontvang je een gratis toolkit voor de promotie op je eigen website en biedt de Beleefweek kansen voor nieuwe bezoekers en samenwerkingen met andere ondernemers. Tot slot draagt je deelname aan de Beleefweek bij aan meer naamsbekendheid. En dit allemaal kosteloos!

Doe mee!

Meedoen kan door jouw activiteit aan te melden via onderstaande link naar het aanmeldformulier. Na beoordeling wordt de activiteit op de kaart én in het activiteitenprogramma geplaatst. Wil je weten of jouw activiteit aan de voorwaarden voldoet? Bekijk hier onze richtlijnen en tips voor een geslaagde Beleefweek activiteit. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. 

Ga direct naar het aanmeldformulier!

Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers 

Dit jaar genieten 20 activiteiten van nóg meer aandacht. Voldoet jouw activiteit aan het thema "Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers" en wil jij die extra PR? Meld je activiteit via bovenstaand formulier aan en laat je interesse weten via het opmerkingen-veld. Wij nemen contact met je op!

 

 “Door de Beleefweek kom je in contact met mensen buiten je eigen netwerk. Samen sterker worden door elkaar aan te vullen was een mooie ervaring en zeker de moeite waard om op door te pakken. De gasten hebben genoten van onze activiteiten. Het Boeren Blote Voetenpad en het boter maken verrasten vele mensen.”

- Kristel, Het Loeigoed van Landbouwbedrijf Vanhommerig

 

koppel-kaart

 

Cookies & Privacy
Terug naar boven