Nieuwsarchief

Campagne materialen online

aug 17, 2021

Alle aanbieders van activiteiten tijdens Beleefweek Limburg 2021, kunnen vanaf vandaag op de website promotie-materialen downloaden. Hang een poster op jouw voordeur of gebruik het logo in je communicatie: tijdens de Beleefweek campagne zijn deze materialen vrij te gebruiken. Download ze snel via de knop "Campagnematerialen".

Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers

jun 11, 2021

Contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress. Het bevordert vitaliteit, creativiteit, fysieke en mentale gezondheid en stimuleert ontmoetingen tussen mensen. Om die reden is ‘Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers’ het thema van de Beleefweek 2021. En om die ontmoetingen nóg meer te stimuleren, laten we de grenzen tussen de Limburgse provincies vervagen en biedt de Beleefweek activiteiten in Nederland én België aan. Doe jij ook mee?

Beleefweek Limburg 2021 wordt georganiseerd door Provincie Limburg en IVN Natuureducatie in samenwerking met Vlaamse partners en IVN-vrijwilligers, bedrijven en de groene sector.

Save the date!

mei 25, 2021

Van 25 september tot en met 3 oktober 2021 organiseert IVN Natuureducatie Beleefweek Limburg, dé kans om het publiek het Limburgse (NL én BE) landschap te laten beleven en ons landschap in hun hart te laten sluiten. Met dit jaar als thema “Gezonde landschappen, gezonde Limburgers”. Doet u ook mee? We zoeken activiteiten waarbij een gezonde beleving in ons mooie Limburgse landschap centraal staat. Denk daarbij aan een biowalk, bosbad of sportieve activiteit. Of laat jouw bezoek proeven van een gezonde maaltijd! Ook heel waardevol: biedt iets bijzonders aan voor zorgmedewerkers! Zet jij deze datum alvast in je agenda?

Cookies & Privacy
Terug naar boven