Aanmeldformulier

Tips bij het invullen
- Gebruik de knop 'Formulier legen' om het formulier leeg te maken en eerder ingevulde gegevens te verwijderen.

- Gebruik de knop 'Opslaan als...' om het formulier tussentijds op te slaan. Via de knop 'Openen...' vind je dit opgeslagen formulier terug.
- Problemen bij het versturen? Controleer of alle vereiste velden zijn ingevuld. Neem anders contact op met support@beleefweeklimburg.eu.

Contactgegevens
Jouw contactgegevens worden niet gepubliceerd of aan derden verstrekt. Wij gebruiken de gegevens om contact op te nemen over Beleefweek Limburg 2022 en een deursticker toe te sturen.
Datum en tijd activiteit
Gebruik de + knop om meerdere dagen of tijdstippen toe te voegen waarop de activiteit plaatsvindt. Heeft jouw activiteit geen eindtijd, dan kun je dit veld leeg laten.
Locatie activiteit
Help jouw bezoekers bij het vinden van de (start)locatie. Voer daartoe een volledig en geldig adres in, optioneel met naam van de locatie. Ter controle wordt het adres door Google Maps gecontroleerd en worden GPS coördinaten opgehaald. Controleer de locatie eventueel door op de 'kaart'-knop te klikken.
 
Beschrijving activiteit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aanmelden
 
 
Geef eventueel de naam en het e-mailadres op van de organiserende partij of persoon waarmee bezoekers contact op kunnen nemen met vragen over de activiteit. Informatie over hoe bezoekers zich kunnen aanmelden voor een activiteit kun je hierboven invullen.
Afbeelding
Upload een foto van de activiteit. Kies een duidelijk en representatief beeld. Je kunt alleen afbeeldingen met de extensie ".jpg" (of ".jpeg") meesturen van maximaal 16 MB.
Opmerkingen
Heb je nog opmerkingen of vragen voor de organisatie van de Beleefweek? Vul deze dan hieronder in.
Cookies & Privacy
Terug naar boven